Куче - това не е за всеки!

Редактор    преди 152 месеца
1
Куче - това не е за всеки!
Прочети преди да си вземеш куче!


Днес аз умрях. 

Ти се измори и ти писна от мен и ме заведе в приюта. Там беше претъпкано и аз нямах късмет. Сега съм в найлонова торба. Някое друго кученце ще ползва почти неизползваната ми каишка, която ти остави. Нашийника ми бе мръсен и прекалено малък, но жената го махна преди да ме изпрати на небето под моста на дъгата.

Дали щях да съм си вкъщи ако не бях разкъсал онези обувки? Аз не знаех какво е, но беше кожено, беше на пода и аз само си играех. Нямах никакви играчки... 

Дали щях да съм си вкъщи ако бях разбрал по-добре командите и не бях цапал? Да ми търкаш носа в това, което съм направил ме накара да се срамувам, но не разбрах какво да направя.  Има много книги, треньори, които можеха да ти кажат как да ме възпиташ. 

Дали щях да съм си вкъщи ако не бях донесъл бълхи в дома ти? Без медикаменти против бълхи аз не можех сам да се справя с тях, а ти ме остави на двора сам много дни. 

Дали щях да съм си в къщи ако не лаех?  Аз само казвах "Уплашен съм и самотен - тук съм, тук съм! Искам да съм ти най-добрия приятел."

Дали щях да съм си вкъщи ако те бях направил щастлив?Ударите, които ми нанесе не ме научиха как да те правя щастлив. Ти спря да ми обръщаш внимание след първата седмица, но аз прекарвах цялото си време , чакайки, очаквайки да ме обичаш.

Днес аз умрях.

С любов,
твоето кученце
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.