Хороскоп за кучета

buch    преди 127 месеца
1
Хороскоп за кучета
СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
2009.11.24


Кучетата от зодия стрелец имат добре развито чувство за собствено достойнство и никога няма да разберат ядосан човек, който излива цялата си злост на първото мернало се пред очите му същество. Като цяло те са жизнерадостни и подвижни, много изобретателни и никак не обичат затворени пространства. Ласи – знаменитото коли от телевизионния сериал – е типичен представител на зодията.


CKOPПИОН (24 октомври - 23 ноември)
2009.10.24


Когато взимате у дома куче зодия скорпион, вие поемате сериозна отговорност. При него няма нюанси в отношенията – вие сте или най-добрия му приятел, или най-злия му враг. А пътят от любовта до ненавистта му е кратък и безвъзвратен. Затова пък като служебно куче скорпионът няма равни. Това са най-добрите търсачи в света. Те прекрасно се справят с търсенето и залавянето на престъпници. Сред кучетата – скорпион са и най-добрите ловци, най-неуморните гончета.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)
2009.09.24


Изяществото, привлекателносттта и добронамереният нрав са характерни за кучетата – везни. Поради прекомерното си любопитство кучетата, родени под този зодиакален знак, могат да попаднат в разни клопки. Убедете се, че не сте ги затворили в хладилника или в банята. Кучето – везни е добър посредник при разрешаването на конфликти между хората. По природа е спокойно и миролюбиво. Крайно рядко проявява силни негативни емоции, но ако е "излезнало извън релси", е страшно в злобата си.


ДЕВА (24 август - 23 септември)
2009.08.24


Приятно е да имаш у дома куче-дева. То лесно се подчинява на дисциплина и обучение, умно е, не се поддава на чужди влияния, смело защитава своите собственици. Друга черта от аристократичния характер на девата е придирчивостта във всичко: храна, познанства и прочие. Вкусът на девата е толкова изискан, че нерядко от това страдат самите кучета – повечето от тях не се славят с добър апетит.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)
2009.07.23


От поведението, походката и маниерите на кучетата, родени под знака на Лъва, се излъчва царственост. Родените под този знак са с мощни челюсти, светло кафяви или небесно сини очи, здрави кости и добре развита мускулатура. Управлявани от Слънцето, те винаги се стремят да опознаят неизвестното. И ако ви е нужен пазач за владенията ви, ако сте готови да се държите подобаващо за кралския двор, изберете куче зодия лъв и ще получите благородно и вярно до последния му удар сърце на рицар!


РАК (22 юни - 22 юли)
2009.06.22


Кучетата - рак имат силен интелект и невероятна памет. Няма по-ласкави, по-игриви, по-обичливи по-привързани към дома си кучета от родените под този знак. Но ако отношенията със собственика им не вървят добре, те лесно изпадат в нервна депресия и изискват деликатно отношение. Появата на кучето–рак в дома ви (или на всяко друго куче в периода на Рак) може да има пряко отношение към вашия дом или семейството ви тъй като съзвездието Рак е Дом на домашното огнище. Кучето – рак винаги ще защитава вас, семейството и дома ви.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
2009.05.22


Кучетата - близнаци са обаятелни четириноги създания, на които просто не е възможно да не обърнете внимание, независимо от породата им; кучета за тези, които никога няма да се уморят да обичат домашния си любимец и да се занимават с него. Защото кучето – близнаци има нужда постоянно да се чувства обичано и приласкано. То не понася самотата. Умее моментално да определя настроението ви.
Ако искате активно, енергично създание, което ще изпълни целия ви живот, кучето – близнаци с блясък ще се справи с такава задача.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
2009.04.21


Родените под знака на телец са много упорити, големи собственици, материалисти и любители на похапването. Учат бавно, но сериозно. Кучетата от тази зодия имат вродена любов към мънички деца и без всякакво обучение прекрасно се справят с ролята на верни телохранители. Ако ви е нужен спокоен, уравновесен и солиден домашен любимец, който обича децата и обожава дома и семейството си, то кучето – телец ще е правилен избор. Чудесно, нали?


ОВЕН (21 март - 20 април)
2009.03.21


Кучето - овен е активно, предизвикателно животно с резки, поривисти движения и ярко изразен инстинкт да следва собственика си. То е способно да ви вбеси с неизчерпаемата си енергия. Четири думи най-точно описват характера му: ентусиазъм, боен дух, агресивност. Можем да добавим и неудържимия му стремеж да прави бели. Не е чудно, че кучетата от тази зодия ангажират непрестанно вниманието на собствениците си.


РИБИ (21 февруари - 20 март)
2009.02.21


Kучетата – риби са четириноги екстрасенси. Реагират не просто на подадената команда и интонацията на гласа, а разбират и смисъла на думите и са готови, леко наклонили встрани глава, да изслушват всички наши словоизлияния. Те притежават дара на интуицията и не само предусещат вашите желания и постъпки, но и могат неща, за които изобщо не се досещате.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 20 февруари)
2009.01.21


Кучето – водолей е много дружелюбно и игриво. Посреща с радост гостите и е задължителен участник във всяко парти в дома ви. За разлика от кучетата – козирог, четириногите лаещи водолеи се чувстват прекрасно в семейства, където няма никакъв ред. Te се приспособяват с лекота към всякакви ситуации и горят от желание да ги оставите на "самоуправление".


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)
2008.12.22


Кучетата от зодия козирог са уравновесени и спокойни, те приемат установения в семейството ред и стриктно го спазват. Но могат (най-вероятно) с ръмжене и влачене по корем да изразят протест при опит за внезапна промяна на установеното положение в дома. А ако в дома ви се събират гости, кучето - козирог веднага ще намери сред тях вашия шеф и непременно ще се постарае той да получи колкото може повече внимание. Дали това е най-подходящият момент да поискате увеличение на заплатата или повишение в службата?:)

Източник

sibir.bg
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.