Международна киноложка изложба FCE CACIB в Пловдив

TERRA TANGRA    преди 87 месеца
0
Международна киноложка изложба FCE CACIB в Пловдив
www.bg.fce-fce.com ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА най-учтиво кани всички свои членове и симпатизанти на Международна киноложка изложба, FCE CACIB, която ще се проведе на 25.02.2017год. /СЪБОТА/, в гр.ПЛОВДИВ, Спортна зала "ОЛИМПИАДА".

Призовите награди са осигурени от частни дарители.

ЗА УЧАСТИЕ ЩЕ СЕ ДОПУСКАТ КУЧЕТА С И БЕЗ РОДОСЛОВИЕ.

Моля, попълнете ЗАЯВКА за участие: http://bg.fce-fce.com/bg/zayavka

В случай, че сте попълнили коректно формата за заявка ще получите съобщение за успешно изпращане. Това е гаранция, че Вашата Заявка е приета и кучето Ви е записано за участие.
Дарения за провеждане на изложбaтa ще се приемат от организатора на мероприятието по банков път. Даренията може да са 40лв или евровата им равностойност за едно куче.

КОНКУРСИ в BEST IN SHOW:

1. НАЙ-ДОБРА ДВОЙКА / THE BEST PAIR - участват мъжко и женско куче от една порода, на един собственик, на възраст над 9месеца;

2. НАЙ-ДОБРА РАЗВЪДНА ГРУПА / BEST BREEDING GROUP - участват най-малко три кучета, от една порода, произведени от един развъдник;

3. НАЙ-ДОБЪР ПРОИЗВОДИТЕЛ / BEST PRODUCER - представят се мъжко или женско куче с неговото потомство, минимум от две майки /за мъжкото/ или двама бащи /за женското/. Сред потомците трябва да има кучета от двата пола. Участват от 3 до 5 потомци.

4. КОНКУРСИ ЗА ХЕНДЛЕРИ:
4.1. ДЕТЕ С КУЧЕ / CHILD WITH A DOG - за деца от 7 до навършени 13 години.
4.2. МЛАД ВОДАЧ / BEST JUNIOR HANDLER - за младежи от 13 до 18 годишна възраст.
4.3. ПРОФЕСИОНАЛЕН ВОДАЧ / PROFFESIONAL HANDLER - за професионални водачи над 18 годишна възраст.

NВ! Всички кучета, записани за участие в конкурсите,трябва да са преминали оценка в ринг и тя да е минимум "Добър". Дарения за провеждане на конкурсите ще се приемат от организатора на мероприятието по банков път. Даренията за провеждане на конкурсите могат да са 10лв или евровата им равностойност.

NB! Tитла САС се присъжда във всеки от класовете: междинен, открит, работен и шампиони. За придобиване на титла Шампион на България са необходими три /3/ титли CAC.
В случай, че кучето е шампион на друга държава, за титла Шампион на България е необходима една титла CAC.

Същите условия са валидни и за кучетата от клас "Млади", за които се присъждат титлите JCAC, BJCAC и JCH.
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.