Тийнейджъри спасиха давещо се куче в Южния парк

Редактор    преди 124 месеца
2
Група тинейджъри спасиха бездомно куче, пропаднало в леда на езеро в Южния парк в столицата, без нито минута да се колебаят, информира "Булфото".
Васил Копчев, който минавал наблизо със семейството си, заснел случката, споделил я във Фейсбук, откъдето тя обиколи моментално хиляди хора. 

"Днес се разхождахме в Южния парк, когато станахме свидетели на затрогваща случка, която ми възвърна позитивизма по отношение на днешните тийнове. Считаме, че почти аксиоматично те са келеши или кифли, които газят през трупове за да постигнат каквото искат в момента и за никой и нищо не ги е еня, но ето, че имало и свестни деца! , разказва Копчев.
 
Докато се разхождал със семейството си той забелязал хлапе, което си събува обувките и чорапите и се гласи да прави някаква магария на замръзналото езерце до недостроената черква, срещу "Луи Айер". 

В следващия момент Васил забелязал, как едно бяло куче се мотае около тръстиките в центъра на езерцето и се държи странно. След това видял как друго куче е пропаднало през леда и се опитва да излезе, а не може. И бялото куче, и пропадналото куче не бяха домашни - нямаха каишки и бялото трудно можеше да бъде определено като "бяло" на цвят, казва очевидецът. 

Групичката деца се събували и събличали в явен опит да помогнат на кучето. След кратък размисъл излъчили най-лекия от тях, който изпълзял на четири крака по леда и подал клон към кучето, за да го измъкне. 

"...Тогава се сетих, че нося апарат. Извинете фотографа - той толкова си може, а децата заслужават дебели адмирации за постъпката си! Имало свестни деца! Дано не избягат...", заключава очевидецът.


Източник:  Dir.bg
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.