Звезда от "Здрач" се бори за бездомните кучета в София

Редактор    преди 127 месеца
0
Актьорите и екипът на филма Hercules:The Legend Begins са прекарали единствения си свободен ден като доброволци в приюта за бездомни кучета в Богров 

Звездата от вампирската поредица "Здрач" – Келан Лъц, участва във видео, защитаващо бездомните кучета в София.
Актьорът беше у нас през лятото за снимките на филма Hercules:The Legend Begins (Херкулес: Легендата започва, 2014).
Видеото е заснето от участник в екипа на филма – Ерика Вюнч, която е била силно развълнувана от съдбата на бездомните кучета в столицата, и в него участват част от актьорите в главните роли, режисьорът Рени Харлин и част от снимачния екип.

Те са прекарали единствения си свободен ден като доброволци в приюта за бездомни кучета в Богров, става ясно от видеото, озаглавено "Херкулесово усилие".
Много хора не разбират, че София е свръхпренаселена от улични кучета, но те на падат от небето, а идват от домовете ни, се казва във филмчето. Много от тези животни са били домашни, но са изоставени от собствениците си или на улицата, или в приюта.

Самият екип е спасил кученце от улицата, разказва Рени Харлин. Нарекли го… Херкулес.
Наистина ти къса сърцето да видиш тези кучета, изоставени от собствениците си на улицата, казва развълнувана актрисата Гая Вайс.

Видеото всъщност е призив да се подпомогне приютът.
Това наистина докосна сърцето ми, обичам животните. Хубавото на този приют е, че не отказват да приемат животни, но проблемът е, че изчерпват финансите си, а имат нужда и от по-голямо място, затова се обръщам към вас, за да ви помоля за помощ, казва Лъц. Ние ще им помогнем, моля ви, помогнете и вие, казва той.

Източник: vesti.bg
Редактор    преди 127 месеца
0
Disturbed by the sight of so many stray dogs along the streets of Sofia, Bulgaria the cast of "Hercules: The Legend Begins", visit Animal Rescue Sofia in an ...
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.