Бездомни животни партнират на Моби

Редактор    преди 103 месеца
0
Котки и кучета, които се предлагат за осиновяване, гостуват във видеото с текст към песента му Almost Home

Заглавието ("Почти съм си вкъщи") може да се отнесе и към питомците от приютите на организацията за защита на животните Best Friends (Първи приятели) в Лос Анджелис. С трогателния клип Моби призовава не да купувате домашен любимец от зоомагазина, а да си осиновите - куче, котка или друга жива твар.

Коледните празници са особено подходящо време за такъв благороден жест. Ежедневно в приютите за безпризорни животни в САЩ над 9000 котки и кучета умират просто защото не са намерили собствен дом, припомня Моби и добавя, че заснемането на клипа не му е струвало практически нищо. 

Песента с участието на сиатълския рокпевец Деймиън Хурадо е от актуалния албум на Моби Innocents.

Източник: bulevard.bg
Редактор    преди 103 месеца
0
Music: Moby with Damien Jurado 'Almost Home' More from 'innocents' here: http://innocents.moby.com a few weeks ago i went up to best friends pet adoption and...
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.