Помогнете - Кучето ми няма никакви данни за куче пазач

Боян Шанов    преди 131 месеца
0
Помогнете
Кучето ми (средноазиатска овчарка) на 6 месеца е и няма никакви данни за куче пазач, върти опашка на всеки в двора като влизат хора абсолютно никаква реакция и така....... как да променя това
Асен Аролски    преди 131 месеца
0
Кучето ви още е бебе, и като бебе има психика на бебе. Няма как куче на 6 месеца да бъде пазач, нищо, че вече е голямо на размери. За да стане добър пазач, трябва да стане поне на 18 - 20 месеца преди да започне обучение за пазач.

Преди да кажете, че целият род на кучето са пазачи, искам да отбележа, че както при хората, така и при кучетата никой не се ражда научен. Може да имаш дарба за нещо, но ако не я развиваш, тя няма да се превърне в талант ! Така и при тях, за да стане добър пазач, трябва да има кой да го научи как да се държи в различни ситуации !
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.