Котка спаси малко дете от нападение на куче (видео)

Magic    преди 120 месеца
1
Котка спаси малко дете от нападение на куче (видео)
Калифорнийска котка стана звезда онлайн, след като спаси детето на стопаните си от нападение на куче.
Видеото с подвига на животното е от охранителни камери, показващи внезапната атака на съседско куче над 4-годишно момченце от Бейкърсфийлд, Калифорния, и прогонването му от котката Тара.
Момченцето е получило 10 шева заради нахапването от кучето, а родителите му, които са качили видеото онлайн, коментират, че без намесата на котката ситуацията е щяла да бъде много по-лоша.
Записът, който е качен в интернет вчера, вече има близо пет милиона гледания.


Видеото с подвига на животното е от охранителни камери, показващи внезапната атака на съседско куче над 4-годишно момченце от Бейкърсфийлд

Вижте видеото от атаката и намесата на котката:
(Предупреждение: В края на записа има кадри от раните на детето)


Magic    преди 120 месеца
0
Видеото с подвига на животното е от охранителни камери, показващи внезапната атака на съседско куче над 4-годишно момченце от Бейкърсфийлд Вижте видеото от атаката и намесата на котката: (Предупреждение: В края на записа има кадри от раните на детето)
veni    преди 113 месеца
1
Това е много мило от страна на котката. Горкото момченце.
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.