как да отучим кучето си да се бие с другите

tees    преди 141 месеца
1
моето куче е на 3 години но когато види други кучета става агресивен моля за съвет
Асен Аролски    преди 141 месеца
0
Започнете обучение по общо послушание, за да затвърдите контрола върху кучето си !
И ако сами не можете да се справите, потърсете специалист по кучешко поведение, за да ви помогне да се справите с проблема. Защото нещата са много сериозни.
Успех !
ели    преди 140 месеца
0
А след 3 години не сме ли изпуснали момента да го променим или научим?
tees    преди 140 месеца
0
с него се занимаваме още когато беше на 45 дена кученце и а училище ходеше известно време но инструктора ни каза че няма смисъл да се занимава с него защото такъв му е вил характера а итой е бил агресивен само към кучетата не и към другите животни благодаря ви са съвета
Асен Аролски    преди 140 месеца
0
Агресията не е вродена ! Тя се придобива. За поведението на кучето сте отговорни вие. А на инструктора му пратете много поздрави. Не може инструктора да ви каже, такъв му бил характера. Характера си е характер, но агресията е придобита. Не вярвам, че на 45 дена е искало да се бие с кучетата ! Така, че това не е оправдание. Кучето може да се оправи, но трябва работа !
Успех !
Асен Аролски    преди 140 месеца
0
Асен Аролски    преди 140 месеца
0
Ако мога да ви бъда с още нещо полезен - пишете ми с удоволствие ще ви помогна !
Хати    преди 133 месеца
0
Помогнете моето куче се бие с другите кучета и хапе хора.На 2 години е и не знам дали ще се оправи, оля за един хубав съвет. Мерси предварително.
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.