Куче се завърна при стопаните си... с автобус

Lapa.bg Admin    преди 130 месеца
1
Куче се завърна при стопаните си... с автобус
Изгубено преди пет години куче се е завърнало при стопаните си. . . с автобус, пише в. "Дейли експрес".

Семейство Оутс от Солихъл, Великобритания, изгубили надежда, че някога ще видят отново домашния си любимец Ти Боун - стафордширски бултериер, когато той бил откраднат пред дома им преди пет години. 

За тяхна голяма изненада отдавна изгубеният им питомец е намерен в автобус, движещ се от Бирмингам до Солихъл.

Собственичката на Ти Боун, Пат Оутс и трите й деца, смятат, че добре гледаният им питомец е бил откраднат преди пет години от банда, за да бъде използван в кучешки боеве. 

Похитителите му обаче го зарязали, когато на лапата на бултериера се появила
киста. Изоставеният Ти Боун успял да се качи незабелязан на автобуса за града на стопаните си. 

Когато все пак бил открит от съвестния шофьор, четириногият пътешественик бил отведен при ветеринар, който проверил микрочипа му и го предал на стопаните.

"Децата са изключително щастливи. Те бяха много малки, когато Ти Боун изчезна, но пазят топли спомени за него. Как ли не го търсихме, но едва сега късметът ни се усмихна", споделя 48-годишната Пат Оутс.

Крадците не са полагали грижи за бултериера и сега освен киста 12-годишното куче има проблеми със слуха.

"Операцията на Ти Боун за отстраняване на кистата ще излезе 300 лири, но си струва цената, когато любимецът ни вече си е у дома", допълва развълнуваната стопанка.Източник:  БТА
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.