До 3 години затвор за убиец на котка

Lapa.bg Admin    преди 121 месеца
0
До 3 години затвор за убиец на котка
До 3 години затвор или глоба от 1000 до 5000 лева може да получи жител на  Дупница, който хвърлил котка от седмия етаж и я убил, съобщиха от полицията.

Инцидентът станал към 14 ч. на 2 май в бл.63 на дупнишкия жк."Бистрица". Сигналът на тел.112 подала жена от кооперацията, станала свидетел на жестоката разправа над животното. При направения оглед ченгетата открили трупа на котка, която според обитатели на блока наскоро родила 5 малки и била всеобщ  любимец.

Вече има заподозрян за престъплението, каза вчера говорителката на областната дирекция на полицията Катя Табачка. "Едва ли е бил пиян по това обедно време", отбеляза тя. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 325, "б", казаха от прокуратурата.
Възрастни и деца от блока се ангажирали с отглеждането на новородените котета сираци.
От полицията събират още доказателства за предполагаемия извършител, който до сряда не беше задържан.

Източник: trud.bg
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.