Отвори врати PETS&U - първият зоомагазин, в който любимец и стопанин пазаруват заеднo.

Редактор    преди 128 месеца
1
Веригата зоомагазини Pets&U отвори врати със своите първи 230кв.м., на които истинските любители на животни могат да насладят на една модерна концепция за зоомагазин в приятна и приятелска обстановка. Pets&U предлага голям избор от различни видове полезни артикули за домашните любимци, съпроводени с консултациите на ветеринар как да бъдат използвани и прилагани. В Pets&U домашните любимци са добре дошли заедно със стопаните си. В зоомагазина ги очаква разнообразие от здравословна храна, лакомства и аксесоари. Продавач-консултантите на Pets&U ще помагат на собствениците с ценна информация какъв е най-подходящият начин на употреба за всичко, което се продава в зоомагазина. Четириногите ще имат истинска възможност да се почувстват обичани и щастливи с професионалните услуги за подстригване, които се предлагат във веригата.

Марката Pets&U се отнася отговорно и с любов към животните и затова няма да се включи в продажбата на животни Веригата поема ангажимента да насърчава стопаните на домашни любимци за отговорно отношение към животните и ще се включи в проекти за тяхната защита, партнирайки си с организацията "4 лапи".

За да осигури пълна 100% гаранция за здравословност и безопасност на животинските храни, Pets&U няма да продава на грамаж суха храна от отворени предварително чували.
Милена Славова и Албена Павлова доведоха техните прекрасни четириноги приятели на специалния коктейл по случай отварянето на първия зоомагазин от веригата Pets&U. Кучетата се радваха на специално приготвени за тях лакомства и подаръци, докато стопаните им разглеждаха магазина,в компанията на чаша френско шампанско и изискани коктейлни хапки.
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.