Китаец дава 60 млн. евро награда за откраднато куче

Краси Петкова    преди 135 месеца
1
Китаец дава 60 млн. евро награда за откраднато куче
Жител на китайската провинция Съчуан, в южната част на страната, обещал да даде дома за награда на човека, който му помогне да намери кучето си, порода чау-чау, съобщава електронното издание на италианския вестник "Кориере дела Сера".

Отчаяният 60-годишен мъж, известен само с името си Се, публикувал съобщение в китайския еквивалент на "Туитър" - Sina Weibo, в което предлагал скромно възнаграждение за всеки, който намери кучето. Но след като първоначалното съобщение не дало резултат, миналата седмица Се обявил, че ще даде като награда за намирането на животното дома си, оценен на 500 млн. юана (60 млн. евро).

След като "вдигнал мизата" Се получил над 400 млн. съобщения от хора, които се заели с издирването на кучето, като някой го смятали за психично болен, докато други го обвинявали че е мошеник.

Макар и в издирването на кучето да са се включили хиляди желаещи да се сдобият с къща, Се все още не знае каква е съдбата на неговия домашен любимец, посочва "Кориере дела Сера".


Източник: btvnews.bg
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.