Най-често задавни въпроси за мишките

Magic    преди 139 месеца
2
Най-често задавни въпроси за мишките
Лошо ли миришат мишките?

Мишките по природа са изключително чисти животни и полагат много време и усилия за личната си хигиена. Когато някой има мишка за домашен любимец и има лоша миризма - това е или защото клетката е твърде малка или защото стопанинът й не сменя настилката достатъчно често.  

Какви са лошите страни на това да имаш мишка като домашен любимец?

Най-големия проблем е това, че живеят кратко - 2-3 години. Смъртта на домашен любимец винаги е нещо, което се преживява и е тъжно.

Мишките правят миши неща ... затова ако бихте искали някой да идва когато го повикате, да ви мърка или да ви носи топка и да се гали , тогава мишката не е за вас.

Мишките са много нежни същества. Ако изпуснете или настъпите котката си тя ще се възмути и ще измяука, но ако без да искате настъпите мишлето си край или го изпуснете много от високо на твърда повърхност - край.

 Подходящи ли са мишките за домашни любимци на деца?


Зависи от зрелостта на детето. Някои деца могат да се грижат за своя домашен любимец когато са на 9 години, други никога не са достатъчно отговорни.  
Не забравяйте, че мишките са малки деликатни същества и децата могат лесно да ги наранят. Ако си вземете мишка и имате дете винаги дръжте под контрол и съветвайте детето си когато то си играе с мишката.  
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.