Какъв домашен любимец би ви подхождал най-много според звездите

Краси Петкова    преди 112 месеца
0
Какъв домашен любимец би ви подхождал най-много според звездите
Всички астрологически знаци се погаждат прекрасно с повечето животни като домашни любимци, но ако искате да разберете кое животно подхожда най-много вашия характер, прочетете следващите редове и се забавлявайте.

Овен

Тези смели, предприемчиви и енергични представители на Зодиака имат нужда от любимец, който ще ги поддържа във всичките им високо-адреналинови занимания. Ирландският териер им приляга перфектно. Това са смели и активни кучета, не случайно са познати в кучешкото братство като луди глави. Служили са на фронта през Първата световна война като куриери и пазачи. Тези кучета ще бъдат безстрашната компания на Овните и в най-лудите им приключения.

Телец

Естети и високо сенситивни натури, телците биха се радвали да имат сладки и приятни за гушкане домашни любимци. Померанът със сигурност би им доставил това удоволствие. Неговата мека, разкошна козина се нуждае от редовно изчеткване и разресване, нещо, с което Телецът, като високо ценящ красотата, винаги би се забавлявал. Помераните са високо интелигенти същества, лесни за трениране, и приятелски настроени, силно се привързват към стопаните си и са готови да ги следват винаги – черти, които биха допаднали на чувствителните телци.

Близнаци

Какво по-добро за тези бъбриви интелектуалци освен домашен любимец, притежаващ сходни характеристики, който ще им влиза в положение, когато нямат компания. Африканският сив папагал ще вдъхновява духа на Близнака. Тези птици принадлежат на едни от най-високоинтелигентните представители на папагалското семейство и притежават способността да развият много богат речник, както и способността да комуникират успешно със своите стопани. Бързо обаче им доскучава и затова "виреят" най-добре в стимулираща и взаимодействаща обстановка. Близнаците също няма да чувстват липса на интелектуална стимулация в тяхната компания.

Рак

Минавайки през живота с чувство и емоция, Раците биха получили своето емоционално удовлетворение с малко животинче, което могат да подържат в ръцете си, да гушнат и за което да полагат грижи. Хамстерите са сладки, чисти и се радват, когато им обръщате внимание, грижите се и играете с тях. Не са капризни, а Ракът има доста широк набор храни, които може да му предложи от своята добре заредена с храна кухня. Малките на хамстера ще задоволят в достатъчна степен майчинският инстинкт на Рака.

Лъв
Лъвовете са с царствени сърца и обичат екстравагантната красота, само един достатъчно великолепен и енергичен домашен любимец би могъл да размекне сърцето му. Сиамските котки, жизнени, забавни, които всъщност обичат да живеят затворени в приятна обстановка (това за тях не е пленничество), лесно спечелват интереса и сърцето на Лъва. В древни времена, сиамската котка е имала специален статут – тя е могла да бъде притежание само на членове на кралски фамилии, което и днес ги прави най-подходящите любимци за търсещите блясък и известност лъвове.

Дева

Девите, които са известни като големи чистници и често придирчиви перфекционисти, винаги изискват най-доброто. Бернското планинско куче би задоволило високият им стандарт. Тези кучета са изключително чисти, винаги приятелски настроени и послушни. Много лесни са за обучение и обичат да доставят радост на стопанина си. Те с радост ще бъдат компания на Девата, която дарява време и е съгласна да обслужва само тогава, когато си заслужава. На Девата ще и хареса да работи рамо до рамо с тези прилежни и мили кучета.

Везни

Чаровните Везни с техния рафиниран вкус ще се чувстват щастливи, ако са заобиколени от изящна красота и хармония. Папагалчетата наречени Lovebirds с маска на лицето с цвят на праскова – това е перфектният избор! Името им е дадено заради силната връзка, която формират моногамните двойки папагалчета, нещо което не тъй моногамните везни оценяват високо. Те са социални птички, с много любов и внимание, могат да се превърнат в очарователни компаньони, често се сгушват в стопаните си или пък го "почистват" деликатно с човки, което очарова Везните.

Скорпион

Емоционални и горещи натури, Скорпионите са пленени от тъмната страна на живота и често предпочитат тихото и безмълвно приятелство на домашен любимец. Паяците са техните домашни любимци. Единствено Скорпионът в зодиака ще ги оцени. Те са сравнително лесни за отглеждане в плен и независими, и Скорпионът ще се забавлява много да наблюдава тяхното интересно поведение. Не изискват социализация, което чудесно пасва на интровертните Скорпиони. Екзотичен паяк в добре оборудван терариум обезпечава поразително допълнение към живота на Скорпиона.



Източник: mpkucheto.com
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.