Хороскоп за вашата котка 2013г.

stormer    преди 134 месеца
0
Хороскоп за вашата котка 2013г.
За котките всяка година е година на котката. И те са прави разбира се : ) Те ще са щастливи, ако годината им включва, лакомства,играчки и разбира се нашата любов !

Водолей ( от 20 януари до 18 февруари )
Котките водолей, винаги гледат за повече собствено време. Водолеите ще бъдат безкрайно щастливи да посрещнат нов дом, особено ако вие го направите сами, така че вашето коте водолей, да може да медитира и да има винаги лъскава козина. Посещението на ветеринар в началото на годината ще помогне да решите малки здравословни проблеми, което ще доведе до високо здравословно състояние на любимото коте.

Риби ( от 19 февруари до 20 март )
Представителите на зодия Риби, ще се радват на огромен късмет. Проверете късмета им, като позволите те да изберат лотарийният ви билет, разбира се след това ще разделите печалбата ! Поглезете ги малко, може би с нов гребен или четка а защо не и с професионален Груминг !

Овен ( от 21 март до 19 април )
Представителите на Овните, ще ръководят настроението в дома ! Ще бъдат склонни щедро да споделят дома ви с още някое животинче, което има нужда от обич. Дали ще е още едно коте във вашият дом или ще е коте, което търси временно жилище, докато намери постоянен дом, вашето коте Овен, е склонно да сподели надраният диван или легълцето си дори да сподели и някоя друга котешка тайна !

Телец ( от 20 април до 20 май )
Котката Телец е заета,любознателна и интригуващо животно, ще намери ново хоби или две ! Драскотините по вас и тези по дивана не са достатъчни за котката Телец. За тези котки наблюдаването на птици ще изпълни котешките им фантазии и ще увеличат признателността си към природата. Надеждна хранилка или орехче, ще оживи любимият прозорец на вашето коте и то ще ви е безкрайно благодарно за възможността да наблюдава пернатите си приятели.

Близнаци ( от 21 май до 21 юни )
Усмивки пред камерата ! Котките под знака на Близнаци, знаят че обективът е насочен към тях ! Обаче какво ще улови !? Дали ще е някоя лудория или ще е царствена поза достойна за котешки календар ? Нека котките Близнаци бъдат звездите тази година, със своя чар ще създадат своя вселена и чрез лудориите на тези пухчовци, ще можете да създадете невероятни снимки за всеки един месец от годината. След това направете лимитирана серия на календар с невероятните снимки, които вашата котка Близнаци ще ви даде възможност да заснемете, това ще е невероятен подарък за вашите близки и приятели.

Рак ( от 22 юни до 22 юли )
През тази година котките под знака на рак, ще се чувстват добре. Котката рак ще повиши своето
здравословно състояние, с персонален хранителен режим, които да обхваща всички здравни проблеми и да увеличи нейната енергия . Допълнителното време за игра, ще направи вашата котка не само още по добре в здравословен аспект, но ще повиши и нейната пъргавина и интелект, както и нейното лично удоволствие от общото забавление !

Лъв ( от 21 юли до 22 август )
Знаейки чувството им за водачество и техният упоритост, "лъвовете" също така са зашеметителни момичета. Тази година, тя ще иска заобикалящата я среда да отрази златната и личност, с ново легло, място до прозореца, за да има поглед над света и предизвикателна играчка или две ! Котките представители на зодия лъв, винаги са на лов за нови предизвикателства, игри и забавления. Те разчитат на вас да им ги осигурите !

Дева ( от 23 август до 22 септември )

За котките Дева тръпката е от преследването ! За безопасността на вашата котка вече сте се погрижили и това е домът ви, но ще трябва да създадете достатъчно упражнения на вашето коте, за да може то да бъде развеселен и стимулиран за забавления с вас ! Тези котки обичат скачащи предмети на пътя си, като се изживяват като олимпийска звезда по време на състезание ! Упражненията са Бонус : те подържат котката ви в добра физическа форма и активност и упражнявате ли се достатъчно ви обещава дълбок сън на тези невероятни животни.

Везни ( от 23 септември до 22 октомври )
Усмивката на тези котки е като дъжд от диаманти. Котката Везни много добре как да пази тези перлено бели зъби и розови венци, ( НИКОГА не използвайте паста за зъби тя е отровна за котките) ако вашата котка има нужда от почистване на зъбите, обърнете се към вашият ветеринар !

Скорпион ( от 23 октомври до 21 ноември )
Социализирана котка скорпион, ще се радва безкрайно много ако я съберете с котките на ваши съседи за следобедна игра ! Зарадвайте вашите гости ( котки ) с играчка, с която да прекарат невероятен следобед. Сервирайте на вашите гости сладолед а на гостите котки предложете вкусни консерви. Това ви гарантира една незабравима следобедна среща, на която вашата котка ще се радва най - много !

Стрелец ( от 22 ноември до 21 декември )
Котката Стрелец обича да е в центъра на прожекторите, и тайно мечтае за главна роля в реклама за котешка храна ! Направете видео запис на вашата уникална котка стрелец, като заснемете някой очарователен момент показващ я в драматичен и комедиен диапазон. След това споделете видеото онлайн, където приятели и фенове могат да кажат "Уааааууууу". Можете да направите онлайн промоция за център за спасяване на животни, като покажете най - невероятните и комедийни ситуации с участие на вашата котка. Така таланта на котката стрелец ще бъде в полза на една голяма кауза.

Козирог ( от 22 декември до 19 януари )
Котки звезди в много книги, така че вашата котка ще се превърне в автор тази година. Автор на книгата ( Котешката приказка на Моят живот ), това може да бъде персонален лексикон, в който с думи и снимки да отбелязвате етапи от живота на вашата котка. Можете да го споделите онлайн или просто да се радвате на прекараните невероятни моменти с вашето семейство и приятели.

Източник : zootoo.com
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.