Как да направите телена ограда за куче

Magic    преди 149 месеца
3
Как да направите телена ограда за куче
Дайте възможност на домашния си любимец да бъде в безопасност, докато се наслаждава на престоя на открито, като му направите къщичка от тел. Изберете сенчесто място, където водата във вашата градина стига лесно. Погледнете тези инструкции, които стъпка по стъпка ви обясняват как да направите кучешка къщичка, така че да не объркате нещо, и по-късно да се разочаровате от направеното:

Повечето телени къщички за кучета, които се продават готови са лесни за сглобяване. Внимателно прочетете ръководството. Също така, винаги е по-добре някой да ви помага. Вземете инструменти като гаечен ключ и клещи, и ги пригответе да са ви под ръка

Поставете рамките за основата на кучешката къщичка на пода и внимателно разучете оформлението. Вижте къде трябва да се постави вратичката. Вие ще използвате въртящи се панти. Погрижете се вратата да пасне точно на пантите, за които ще се закачи.

Съберете рамката, като напаснете отделните парчета едно в друго, докато получите цялостния вид. След това вземете вертикалните пръти, които ще бъдат за стените и помнете, че те нямат свързващи панти. Поставете ги на всеки ъгъл и в случая ще е добре да се консултирате с упътването, за да сте сигурни, че всеки от тях е поставен на правилното място.

Поставете скоба на всяка една от вертикалните пръчки, за да ги свържете с дъното на къщичката. Направете това с всяка една от тях.

Вземете вертикална пръчка и измерете ъглите и страните на вратичката, и използвайте скоба, за да я прикрепите. Започнете да прикрепяте горните парчета на рамката към вертикалните пръчки.

След като сте готови с това, започнете да работите върху поставянето на повода. Тъй като той ще е под формата на синджир, първо трябва да го развиете и да отстраните всички излишни дрънчащи и опасни части. Проверете също така дали всички части са свързани заедно. Навийте го отново и започнете да го прикрепяте към къщичката.

Когато го навивате обратно, подсигурете отделните халки на синджира със скоби, докато стигнете началната точка. След това сложете малко допълнително.

Накрая, прикачете вратата с панти. Инсталирайте ключалки, затегнете всичко още веднъж и проверете, дали всичко е безопасно свързано.

Има разнообразие от различни размери на кучешки къщи, като някои от тях имат и опции за разширяване. Помислете внимателно къде ще поставите кучешката колиба във вашия двор.
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.