Проблем с окото на хъски

Владислав Петров    преди 89 месеца
0
Проблем с окото на хъски
Здравейте, от 1 месец и половина имаме следния проблем с кучо (приложените снимки). Ходихме на ветеринар изписа ни капки Тобракулин-Д или нещо подобно, но няма промяна за сега.
Декавет    преди 89 месеца
0
Здравейте. Това образование много прилича на папилом(брадавица). Причинява се от папилома вирус при кучето и е характерен с образуването на такива образования- кръгли, приличащи на карфиол. Има очна, устан и кожна форма. Обиконовенно не растат на големина и минават сами, но може да минат няколко месеца. Ако няма разтеж, няма други подобни образования и няма промяна в поведение и общо състояние не се притеснавайте. Може да давате общи витамини, които да засилят имунната система, за да го преодолее по-бързо. Кучетата се заразяват едно друго при близък контакт, след преболедуване или след ваксинация когато им падне имунната система.
Владислав Петров    преди 89 месеца
0
Няма промяна в поведението му игрив е и любопитен както обикновено.
Благодаря за отговора!
Весели празници ;)
Декавет    преди 89 месеца
0
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.