СТРАШНА смяна на козина!!

Анастасия Костовска    преди 110 месеца
0
Здравейте,
Лабрадорчо, за втори път сменя козина! Смени я есента, но дали защото беше още малко кученце, смяната не беше толкова неприятна ЗА НАС!... Сега сменя вече месец и е някакъв кошмар!!! Всеки ден чистя по 3 пъти, реша го... нищо не помага!! Отделно тази козина я разнасяме и ние... е, няма дреха в гардероба по която да няма косми... навсякъде с: в леглото, по помасата.. сигурно и в хладилната камера има !!! Положението е бедствено!!!
Знаете ли, по колко време е нормално да се скубе един 9 месечен лабрадор? И дали има нещо с което да тритирам козината, за да капе по-малко или по-бързо?... Съмнявам се,че има, но все пак да попитам! :)
Пролет и есен си сменят по-активно козината. Но се пригответе- след като кучето живее вътре в къщи - винаги ще има козина навсякъде. Има различни видове витамини за козина, можете да потърсите при вашия ветеринар. Най-важното е, кучето да няма плешиви петна, всичко останало е в рамките на нормата.
Анастасия Костовска    преди 109 месеца
0
Благодаря за отговора! Препоръчаха ни и взехме, за сресване, нещо като тримерче! Сваля косъма който ще пада, още преди да е паднал! Положението вече е горе-долу ОК! :)
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.