Кучето ми е хомосексуално моля за помощ

Милен    преди 111 месеца
0
Здравейте. Имам мъжки питбул на 2 години чистокръвен с родословие и всичко там както си му е реда девствен или поне беше до сряда когато случайно реших да си прегледам охранителните камери от телефона през обедната ми почивка и какво да видя. Някакъв помияр (мъжки) се промъкнал в двора ми и започнаха да се заиграват аз си помислих че ще се збият но по едно време онова се укачи върху моя мъжкар и започна да го ...... Изглежда че му хареса защото не се мръдна около минута. След като се прибрах от работа прегледах целия запис оказа се че това е продължило 4 часа . Потресен съм и моля за съвет как да го науча да бъде нормален. Надявам се да няма подигравателни отговори на темата ми. Благодаря
Петя Кръстева    преди 108 месеца
1
Здравей, толкова време и никой не ти е отговорил?!?! Сега по същество...Не се притеснявай това е проява на т.н. доминантно поведение присъщо за всички кучета. Т.е едното се опитва да доминира или да подчини другото куче.
Кучето е уникално животно. Никое друго животно не притежава качества, позволяващи му не само да живее с човека, но и да се използва така разнообразно. Много от тези качества са изработени благодарение на това, че кучето е социално животно (животно, което живее в глутница). Във всяка глутница съществува ясна йерархическа стълба, определяща всички взаимоотношения между нейните членове. Намирайки се на което и да е стъпало от тази стълба, всяко куче се старае да опази своята позиция от посегателства на низшестоящ и по възможност да се издигне нагоре.
Най-важното в съжителството с куче е да се научите да общувате с него. То знае какво иска и има своите начини да го постигне. Разберете и вие, както какво иска то, също какво искате вие от него, така и как да го получите, като и двете страни са доволни.


Веселина Маринова    преди 64 месеца
0
Уличните кучета не са помияри те също като породистите кучета заслужават да имат дом и любящи стопани.
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.