Приютите за бездомни кучета в София претъпкани

Боби Йорданов    преди 110 месеца
0
Приютите за бездомни кучета в столицата са пълни на 100% и в момента не приемат животни. Това съобщи земеделският министър проф. Иван Станков. Той уточни, че е запознат с проблема и в момента текат преговори между Министерството на земеделието и Столична община за преотстъпване на земя, на която да бъдат изградени нови приюти.

Министърът заедно със столичния кмет Йорданка Фандъкова присъстваха на залесяването на 5 декара общинска земя в местността Бонсови поляни в София. Засадени са черен бор и липа.

Фандъкова съобщи, че в последните дни са постъпили сигнали за незаконна сеч в Западен парк. Тя посочи, че ще продължи изграждането на видеонаблюдение и осветление в парка, както това бе направено в Борисовата градина. За целта са отпуснати пари по общински проект.

Източник:  cross.bg
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.