Рик лае по чуждите котки

Мадлен    преди 135 месеца
1
Рик лае по чуждите котки когато види някоя тръгва да я лае и да я хапе какво да правя?
Редактор    преди 135 месеца
0
Опишете по - подробно неговото поведение. Стигал ли е някога до котка и ако е стигал какво е било неговото поведение ? Ако не е стигал, според вас, какво би направил ако стигне до котка !?
Мадлен    преди 135 месеца
0
Стигал е до котки ние имаме котенце него не го закача дори не се е опитвал да му ръмжи нито да го хапе вероятно защото то си беше във вкъщи когато купихме Рик живеем в къща с голям двор когато види друга котка побеснява козината му настръхва.Той веднъж хвана една котка и замалко да я убие добре,че котенцето избяга,по-голямата част от деня я прекарва на двора по-двора минават много котки той постояно души и даже няколко пъти беше бягал но се връщаше,скоро пак беше избягал,има ме още едно куче то не гони никакви котки, но то е доста по-възрастно от Рик
КАК ДА ГО ОТУЧА ДА НЕ ГОНИ КОТКИ?
Асен Аролски    преди 135 месеца
0
За да отучите кучето си, от този навик, го научете на команда Място !

http://www.lapa.bg/topics/28182

За да може, да упражнявате командата когато видите котка, да не тръгва по нея. Имайте в предвид, че трябва да упражнявате всеки ден тази команда, за да има максимален ефект.
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.