Сърдечен Проблем

marieta    преди 136 месеца
3
Здравейте, кучето ми има сърдечно заболяване. От доста време пие vetmedin 5 мг. Моля някой ако знае от къде мога да си го купувам най-евтино да сподели, защото цената е много висока. Благодаря ви!
buch    преди 136 месеца
3
Здравейте, аз потърсих повече информация за лекарството, което сте описали. Казаха ми, че лекарството е скъпо, но за сметка на това е много ефективно. Казаха ми в една клиника цена 3, 20 лв. за таблетка от 5 мг. Не знам дали това е добра цена или е скъпо, но клиниката е много хубава и лекарите са уникални. Надявам се да съм бил полезен !
Цената в България е сравнително една и съща навсякъде. Понякога може да си го поръчате по интернет или с правилно написана рецепта може да се купи и от Италия, или някои други страни. За съжаление не винаги, когато се пазарува в чужбина само с рецепта дават лекарството - искат да видят пациента и т.н.
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.