Проблем с лабрадорче на 8 месеца

Стефан    преди 138 месеца
1
Имам лабрадорче на 8 месеца,което е много подивяло. Моля който знае как нека да ми каже защото винаги скача по хората и когато искам да я гална ме хапе.
Асен Аролски    преди 138 месеца
0
Започнете да обучавате кучето си на най - първите команди. Това са седни,легни, ела и тн. За да затвърдите послушанието !
iostian    преди 129 месеца
0
Аз имам абсолютно същия проблем,само че тя си знае командите и си ги изпълнява. Просто когато види някой който й се радва се превъзбужда и започва да скача по човека и наистина както казва Стефан се държи като "подивяла" не знам на какво се дължи това и не знам как да и покажа че не е правилно.
Асен Аролски    преди 128 месеца
1
Дължи се на превъзбуда ! Ако кучето си изпълнява командите както казвате, (не ме разбирайте погрешно) кучето няма да ви създава проблеми, за които пишете. За да контролирате кучето си в такава ситуация, трябва да изпълнява командите си.
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.