Огромна бучка

tintiri_mintiri    преди 139 месеца
0
Здравейте! Кучето ми е на 10 години. Раждала е един път, когато беше на 3 години. След като роди на две от цицките й се появиха бучки. Доктора при когото я заведохме каза, че не е нищо страшно. Миналия месец се разгони и доста дълго време й течеше кръв (беше много тъмна). Тогава нямах възможност да я заведа на преглед и само попитах доктора защо продължава толкова дълго време. Той каза, че най-вероятно има възпаление на матката. Днес забелязах, че едната бучка е станала огромна! Другата също е пораснала, но не толкова много колкото другата. Не знам дали всичко това има някаква връзка, но съм много притеснена...
buch    преди 139 месеца
0
Не мога да ви дам професионален съвет,но е добре възможно най-бързо да отидете на лекар с нея.Аз бих я завел в някоя от големите клиники ако нямате доверие на ветеринара си.
Успех и дано не е нещо сериозно.
tintiri_mintiri    преди 139 месеца
0
И аз се надявам да не е нещо сериозно, защото нямам никаква възможност (от финансова гледна точка) да я заведа... В две клиники съм я водила за един кожен проблем и имах чувството, че като ме видят все едно виждат банкомат...
buch    преди 139 месеца
0
За съжаление много ветеринари спекулират с любовта ни към животните.Но има и хора които се вижда ,че работят с любов към животните.
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.