Има ли лечение

dusiko    преди 140 месеца
1
Здравейте , моля ако някой може да помогне ще съм много благодарен .Става въпрос за следното - преди седмица на котето инжектираха антибиотик беше му се възпалило крачето.Вседствие котето спря да се храни ,само повръщаше и имаше разтройство.След намесата на на вет.лекар след като му вляха глюкоза след 2 дни котето започна да се храни и да пие вода радостта беше голяма но кратка .След 2 дни котето започна да се схваща и при опит да ходи пада не може да контролира движенията си .След преглед казаха че това е следствие на интоксикацията - засегната е нервната система.От два дни просто у дома сме болни като го гледаме как се мъчи калкия ни красавец.Моля за отговор - лекували се или трябва да вземем най-страшното решение.Не ни се и помисля за това ,защото си го намерихме от там му е и името.:оля ако някой може да помогне.
Ветеринарна клиника НОВА    преди 137 месеца
3
Здравейте, за да сме полезни бихме искали да получим още информация. На каква възраст е котето? Каква диагноза е поставена при първото инжектиране на анибиотик? Възпаление на крачето не е диагноза. При втората намеса на ветеринарен лекар освен глюкоза взети ли са някакви мерки и за проблема с крака? До колкото рабирам в началото проблема е бил само в едното краче, а сега проблема е цялостен. Давате ли сега някакви медикаменти вкъщи?

Поздрави
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.