Проблем с послушанието

Красимир Краев    преди 141 месеца
2
Проблем с послушанието
Здравейте!Имам ротвайлер на почти 3 год,не е агресивен,но и доста лигав :) като почне да си души нищо друго не го интересува,и да го викам имам чувството че се прави на луд, има ли шанс да го отуча от това или вече е касно?
Асен Аролски    преди 141 месеца
0
Винаги има начин. Въпроса е, колко силно искате това поведение да се промени.
Ако искате кучето да ви слуша, трябва да започнете да го обучавате. За да можете да изградите връзка, в процеса на обучение ще разберете как да мотивирате кучето си, за да станете център на неговият свят.
Бърз съвет, който можете да пробвате веднага : Когато започне да души, ( носете с вас любима негова играчка ) и когато започне да души нещо, просто му привлечете вниманието с играчката и когато дойде, веднага много радост и много игра.
Успех !
kalina Stefanova    преди 140 месеца
0
Имам едногодишен голдън -Лора....но на поляната за игра се отзовава на всяко име като Гари,Клара,Лари....?
Асен Аролски    преди 140 месеца
0
Научете кучето на името му ! Така ще знае кога викат него и кога викат друго куче.
tees    преди 140 месеца
0
здравейте имаме куче на 3 години но от години на ред не можем да го отучим да се бие с кучетата бихте ли ни посъветваме как да постъпим
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.