Повелителят на животните

Magic    преди 148 месеца
1
Така наричат един изумителен човек, който има невероятна връзка с животни, към които повечето от нас изпитват страхопочитание. Бихте ли прегърнали лъв, да целунете тигър или да си играете с хиена? Най-вероятно не, нали? Само, че за Кевин Ричардън това е ежедневие.

Той може да прекара часове с най-големите котки в света, без да бъда наранен.

Въпреки че "работи" с леопарди, хиени, тигри, той споделя, че неговата слабост са лъвовете.

Той се отнася към тези царствени животни с много респект и любов. Неговата тайна се крие в това, че има специално отношение към всяко едно животно, говори им и знае, че те имат нужда от индивидуален подход. Все едно чете мислите им.

Кевин е бивш студент по психолигия, но любовта му към животните се оказва по-силна. Той се посвеща на тях и става доброволец в Lion Park, Южна Африка.

Първата среща с хищник му дава урок: възрастен лъв го събаря на земята и е готов да го разкъса, когато пасивно поведение на Кевин го изненада и той го пуска.

Кевин разчита основно на инстикните си и не използва пръчки, вериги и други помагала, а само търпение, за да комуникира с животните. 

Вижте любовта му към тези огромни жищници, които край него изглеждат толкова сладки.



Източник: iwoman.bg
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.