Панда мечките пътуват първа класа със самолет

Краси Петкова    преди 151 месеца
0
Панда мечките пътуват първа класа със самолет
Как транспортирате панда от Америка до Китай? Разбира се със самолет и първа класа! Тази снимка си е съвсем истинска.

Пандата изглежда толкова пухкава като играчка и всеки би се усъмнил, но не и след като прочете официалното ПР изявление на китайските авиолиний:

Китайските Авиолинии са горди спонсори на панда приюта в Ченг Ду. Те наскоро помогнаха едно панда мече да бъде прехвърлено от зоопарка в САЩ. След задълбочени консултации с ветеринарните служители бе направено заключението, че панда мечето е твърде важно, за да се рискува с транспорта му в багажното отделение, където неговото обслужване ще бъде изключително по-трудно. Така малката панда, която се казва Скуи-Скуи и нейния настойник Цзян Ланг се возиха първа класа.
Следва да се отбележи, че пандата носеше специален памперс, за да бъдат предотвратени инциденти по време на полета.

Китайските Авиолинии съобщават, че Скуи-Скуи е пристигнало спокойно и отполчинало след своя 14-часов полет и сега свиква в новия си дом. За съжаление не са успели да му пуснат филми по време на пътуването, защото не са намерили слушалки, достатъчно големи, за да му стават. За сметка на това се е радвало на отлично кетъринг меню с бамбук и бамбуков мус.


Източник: jalopnik.com
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.