Повръщане!

Анастасия Костовска    преди 111 месеца
0
Здрасти!
Давам на кучето си хапчета, които предотвратяват яденето на изпражненията! Не знам дали е съвпадение, но винаги на следващия ден намирам повърнато на дивана!!! Възможно ли е да е от тези хапчета??? Иле е от ДРУГИТЕ неща които яде: дърво, всякакви боклуци?... Винаги си е ръфал дърво и поглъщал клечките, но си ги е изкарвал от "ИЗХОДА"!! :( Нямам възможност да го заведа на вет. поради мои здравословни причини!
Предполагам давате някакъв вид витамини. Винаги, когато се дават хапчета може да има леко раздразнение на стомаха, но, предвид, че кучето ви има навика да яде най-различни неща е напълно възможно да има сериозно раздразнение на стомаха. Клечки, трески, конци и свякакви чужди предмети, дори само преминаващи през стомашно-чревния тракт, могат да доведат до сериозен гастрит, който да се обостря от време на време. Извратеният апетит - яденето на изпражнения, боклуци и трева е признак на болка и неразположение на животното. Все пак, заведете го на лекар. И поработете върху поведението му.
Анастасия Костовска    преди 111 месеца
0
Благодаря за отговора! Ще го заведа при първа възможност!
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.