Форуми
Зайци декоративни зайчета форум
Администратор: Rally
15 теми
Форум всичко за домашен любимец заек - декоративни зайчета
Чинчила форум
Администратор: betynka
5 теми
Форум за тези сладки гризачи чинчилите
Mnogo Sladki Jivotni
Администратор: Rangel2001
18 теми
tuk si ima mnogo snimki na sladki jivotni
1 тема
За тези, които не са безразлични към страданието на животните
Администратор: Редактор
1 тема
Попитай специалист !
Администратор: Асен Аролски
116 теми
Попитай специалист по обучение на кучета, относно всякакви въпроси свързани с обучението на твоето куче, проблеми с поведение и каквото още се сетиш !
Паяци Тарантули
Администратор: Ronia
4 теми
Отворена група за всички любители на членестоногите животни - Araneae Паяци Тарантули и др.
Морско свинче
Администратор: Antonia
6 теми
Група за любителите на морски свинчета guinea pig fans
Администратор: Lapa.bg Admin
3 теми
Споделете какво мислите за сайта www.lapa.bg
Ветеринар въпроси и отговори
Администратор: Редактор
103 теми
Онлайн ветеринарен кабинет Попитай и ветеринарите, които участват в lapa.bg и другите участници ще отговорят
Нови форуми
0 теми
1 теми
0 теми
Здравейте! Имам кученце на 50 дни лабрадорче. Онзи ден го водих на ветеринар за пръв път и му биха първа ваксина и го обезпаразитиха вътрешно. Освен това ветеринарят ми каза, че е по-добре да го храня с гранули, тъй като го хранех с попари от мляко и хляб, за това от 2 дни се храни с гранули. Вчера нямахме никакви проблеми, ядеше си гранулите, играеше, но и спеше много. Днес сутринта беше енергично, играеше си, но отказваше да яде, но сега изглежда и уморено и отпаднало и много лежи и отново не яде. Освен това ме притеснява и това че има разстройство и изпражненията му нямат форма (като пюре) и имат слуз. Даже имаше и нещо светло червеникаво в слузта (може и кръв да е не знам какво е точно). Обадих се на ветеринаря и той каза да изчакам още, а ако продължава да има разстройство, каза да му се обадя, щял да и даде нещо и да не се притеснявам за слузта. Все пак ми е притеснено и бих искала още мнения. Може би причината е от рязката смяна на храната, или от ваксината и обезпаразитяването, които бяха заедно в един и същи ден, но вчера си ядеше без проблем.
0 теми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.