Форуми
Администратор: Севдалина
0 теми
Здравейте, имам малко коте на 3 месеца, което от 3 дни повръща бяла течност. 1-вият ден повърна 7-8 пъти и не искаше да яде и да пие вода, 2-ят ден повърна веднъж същата течност, но хапна малко рибка и пи малко вода, а днес-3-ят ден повърна веднъж и хапна малко пастет. Попринцип е много игриво коте, но сега повече му се спи, може би, защото не е нахранен, иначе пак си играе, но е муден.. Може ли да ми помогнете и да ми кажете какво да направя, какво да му дам?! Казаха ми да му дам 2мл Деган, но не смея на своя глава да му дам.. Моля Ви, помогнете ми!
Новини за животни
Администратор: Обичам животните
0 теми
Всички новини за животните ще намерите тук! :)
Новини за животните
Администратор: Обичам животните
1 тема
Тук ще намерите най-новите и интересни новини за всички животни!😊
Администратор: georgi
1 тема
Някой да ми обясни каква е , възможна ли е и как става процедурата ако искам някак си от някаде да си взема нещо от сорта на сервал ?
СЛАДКИ КОТКИ
Администратор: veni
2 теми
Това е светът на котките. Тук ще видите котките, техния характер, както и отношението им към вас. Запознайте се с тези малки, големи, палави, кротки и чудесни създания.
Администратор: Kris Deathbringer
0 теми
Имам от един ден вече два хамстера. Единия е много активе, тича насам натам катери се любопитства докато другия не е толкова , предпочита да си поспива. Проблема е че от няколко часа много зачестиха случайте в които по активния отива при другия качва му се от горе и все едно се збиват, дори цвърчат (не съм сигурен може и да е игра). Незнам какво да правя моля помогнете :(
Заедно да помогнем на бездомните животни
Администратор: Кристи Сандева
1 тема
https://www.facebook.com/bezdomnitejivotni?pnref=story Моля всеки, който обича животните да хареса страницата, за да им повагаме заедно. Благодаря :)
Администратор: radostina
0 теми
Имам голдън ретрийвър-Сам които е почети на 10 месеца, а не мога да го отуча да пишка в къщи, а понякога и ака в къщи. Проблема е че през целия ден е сам и трябва да се стиска 12 часа.Направихме експеримент-майка се прибра на обят да го разходи и вечерта пак беше пишкал.Карам му се секи път има и случей в който го пляскам, но това не помага.Това не е сичко къса сичко което става за дъчкане и чупене,разкъса един диван и един матрак на приста и вече незнам какво да правя.
Администратор: Jordan Staff
3 теми
Форум за Американски Стафордшир Териер!
Събития, изложби, семинари, курсове
Администратор: Редактор
5 теми
Информация за всички Събития, изложби, семинари, курсове в България и други. cacib изложби изложби в българия cac еuro dog show
Нови форуми
0 теми
1 теми
0 теми
Здравейте! Имам кученце на 50 дни лабрадорче. Онзи ден го водих на ветеринар за пръв път и му биха първа ваксина и го обезпаразитиха вътрешно. Освен това ветеринарят ми каза, че е по-добре да го храня с гранули, тъй като го хранех с попари от мляко и хляб, за това от 2 дни се храни с гранули. Вчера нямахме никакви проблеми, ядеше си гранулите, играеше, но и спеше много. Днес сутринта беше енергично, играеше си, но отказваше да яде, но сега изглежда и уморено и отпаднало и много лежи и отново не яде. Освен това ме притеснява и това че има разстройство и изпражненията му нямат форма (като пюре) и имат слуз. Даже имаше и нещо светло червеникаво в слузта (може и кръв да е не знам какво е точно). Обадих се на ветеринаря и той каза да изчакам още, а ако продължава да има разстройство, каза да му се обадя, щял да и даде нещо и да не се притеснявам за слузта. Все пак ми е притеснено и бих искала още мнения. Може би причината е от рязката смяна на храната, или от ваксината и обезпаразитяването, които бяха заедно в един и същи ден, но вчера си ядеше без проблем.
0 теми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.