Фондация Приятели на животните - Бургас
Фондация
Основните ни цели са свързани с промяна на обществените нагласи и дългосрочното, хуманно разрешаване на болезнения за България проблем с безстопанствените животни, ефективна и добре уредна законова база, ангажираност от страна на институциите и активно гражданско участие.
Дейността ни включва грижа и лечение на ранени бездомни животни, постоянна заинтересованост и оказване на помощ на заведенията, в които се прибират те.
Стерилизацията и последващият контрол на осиновените чрез нас е задължителна част от начина ни на работа.
Насърчаваме регистрацията, чипирането и интелигентното отношение към домашните любимци.

Фондация Приятели на животните - Бургас е сформирана само от доброволци. Нашите общи интереси, обичта към животните и стремежа към едно хуманно и съобразено с европейските модели отношение към тях, ни обединиха в тази организация.Малко са хората, готови на всичко в името на една кауза за това всяка помощ за нас е неоценима! Нашият сплотен екип, винаги е отворен за нови попълнения.
25/10/2012 11:55:02
2
 Винаги ли има утре?
Поредната история, зад която се крие лошият нрав на Човека... Но за щастие не само…През уикенда, редом с всички останали сигнали, получихме и един доста страшно звучащ. Той се открояваше с пълната безпомощност на едно куче и нямаше как да не се отзовем. Искахме тази история да започне и да завърши с нещо много истинско – колко важно е да не останеш безразличен. В нея участват група деца, а зад...
Кой ме следва?
Няма намерени потребители
Кого следвам?
Няма намерени потребители
Моите форуми
Няма намерени форуми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.