Persy de Gal
Развъдник
Казвам се Галя Праматарова от град Пловдив. През 1998г. закупих първото си персийско котенце, което постави началото на голямата ми любов към тази порода. Малко по-късно започнах целенасочена селекционна развъдна дейност на чистопородни персийски и екзотични котки.

Развъдникът ми е регистриран в най-големите и престижни световни котешки организации:
1. The Cat Fanciers' Association (CFA) под № 219707.
2. Federation Internationale Feline (FIFе) и НФФе под № BG-70, член на които е Фелиноложко дружество Пловдив , на което съм Председател.

Главната цел на развъдника е правилното селекциониране и развъждане на качествени и здрави персийски и екзотични котки. Всички мои котки са PKD DNA тествани и са негативни (здрави) с оригинални сертификати от ДНК лаборатории в Германия и Австралия, което е доживотна 100 % гаранция, че НЕ СА НОСИТЕЛИ на наследственото PKD и котенцата родени в моя развъдник също!!!

През 2005г. развъдникът закупи от чужбина няколко качествени персийски котки с отлични американски и европейски кръвни линии, между които е и EC Damian G Lady Bijou*CZ DM - единственият в БЪЛГАРИЯ с титла European Champion & Distinguished Merit. С тях започнах нова развъдна програма за едноцветни, двуцветни и трицветни персийски котки. С черната екзотична котка CH GR*Arion's Black Beauty (Шампион на Гърция) поставих началото на развъдна дейност за екзотични късокосмести котки в развъдника.
В началото на 2008г. допълнихме нашата селекция с младия бял красавец LTCH White Diamond и още няколко качествени котки.

За моя гордост ще споделя с Вас, че от развъдника ми бяха закупени котенца за селекционна дейност от развъдниците Bourgeois , Nadinicats , Nachtigall , Royal UniCats , Andreascat, Viana-Fest, GR*Persian Land, Leoni, Dickolegerry, Devankas, Urania Flor и Iorio, а също така, някои от тях живеят в Гърция, Италия, Германия, Франция, Испания, Ирландия, Австрия, Малайзия, Южна Африка и САЩ.

Моите котки са титуловани и са доказали своето отлично качество при десетки международни съдии, на десетки международни изложби в няколко държави! Те се отглеждат в отлични домашни условия, обгърнати ежеминутно от нужните грижи, внимание и любов. Те са идеално адаптирани към апартаментния начин на живот. Новите собственици получават котенцето си преминало на самостоятелно хранене и с изградени хигиенни навици, международно родословие, международен ветеринарен паспорт с необходимите обезпаразитявания и ваксини, както и инструкции за правилно хранене и отглеждане на котенцето.
Телефон:
0889 544 116
Кой ме следва?
1
Кого следвам?
Няма намерени потребители
Моите форуми
Няма намерени форуми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.