Клуб по коневъдство и конен спорт Божур
Езда Конен спорт
Развиваме Вашите умения за езда.

Учим Ви да общувате с конете.

Подготвяме Ви да се справите, независимо от обстоятелствата.

Предизвикваме Ви да се забавлявате.
Телефон:
0878 226 109
06/05/2012 10:10:34
0
Конна езда

Клуб "Божур" - София провежда обучения по всестранна езда, конкур и пик, обездка и ендуранс за любители и състезатели, без възрастови ограничения.

Тренировките се осъществяват под напътствията на опитния треньор Бойко Найденов. Те са съобразени с индивидуалните умения и физическата подготовка на ездачите. Все пак не разчитайте на благосклонното отношение на треньора. Той ще изисква максимума от Вашите възможности, за да изпитате пълна удовлетвореност от ездата.

В клуба се организират и часове по конна езда, като нестандартна форма на фирмено (тийм билдинг) мероприятие. Предизвикателството е постигане на хармония с коня, чрез чувството на партньорство, уважение и искрено приятелство.

На разположение на клуба са малък и голям закрит манеж, два големи плаца и един за обездка, както и писта в рамките на конна база "Хан Аспарух" – София.
Кой ме следва?
Няма намерени потребители
Кого следвам?
Няма намерени потребители
Моите форуми
Няма намерени форуми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.