perscy преди 36 месеца
23/05/2019 22:19:49
0
Синьо-Жълта Ара
Синьо-жълти бебета Ара на 4 месеца,отбити и напълно самостоятелни в храненето ,излюпени и отгледани в България.Напълно социализирани,излюпени са в инкубатор , хранени са от 1-ят до 120-ят ден по системата на Супер - ръчно хранени птици , без наследени диви инстинкти ( не са взети от гнездото на майката след излюпването и дохранвани ръчно от човек ,както правят много селекционери). Затворен пръстен , документи, в отлично здравословно състояние.Когато , Ара,се отглеждат правилно,тези красиви птици могат да бъдат много мили и любвеобилни домашни любимци.Те ще се научат да правят различни трикове с които да ви впечатлят и също така могат да станат отлични бъбривци.Обикновено изборът на Синьо-Жълта Ара за домашен любимец ,е най-разумен като, големина и размер на птицата и като цена по -ниска от някой други редки видове Ара. Приблизително 90см. дължина, и с наситени маслени цветове,благ и хрисим характер( в сравнение с други видове Ара )и с високият интелект които притежават , прави тези птици ,уникални на всякъде, където и да ги срещнете. В нашият развъден център ''Папагали Ара БГ.'' специализиран за големи видове папагали , тези красиви Ара се развъждат и отглеждат с голям успех от близо две десетилетия .Тези общителни птици не са предмет, като например, ваза , картина или др. , който ще стои в някои ъгъл на стаята, също така, те не са и прищявка,за някой който е решил , че трябва да има такава птица като допълнение на други лъскави и скъпи предмети в своето обзавеждане на дома.Това са птици които , ще търсят от вас много внимание , любов и ежедневни грижи .Но когато една Ара е правилният избор за вас,тя се превръща в един чудесен домашен любимец , един истински приятел, а също така и един незаменим член от вашето семейство.

perscy преди 36 месеца
20/05/2019 11:17:15
0
На разположение са папагали от синьо и златно ара

си с тежко сърце, че аз правя това, но аз нямам избор да дам тези сладки птици на всяко добро и грижовно семейство, готови да ги имат, моята домати е болна и през цялото време имам се грижи добре за нея и работа и аз нямам достатъчно време за птиците ,ако знаете, че желаете тези птици да са част от вас и семейството ви да се върне при мен, аз не искам никакъв човек, а добър и грижовен дом
perscy преди 36 месеца
20/05/2019 11:13:40
0
ok
Кой ме следва?
Няма намерени потребители
Кого следвам?
Няма намерени потребители
Моите форуми
Няма намерени форуми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.