Людмила преди 88 месеца
23/01/2017 21:39:09
0
Продавам красиви едри бебета от породата Голдън Ретривър- мъжки и женски,родени на 21.12.2016г. Цвят светло златисти и пясъчни. Пухкави, игриви, социализирани с деца, животни и хора скоро готови за новия си дом. Отлично здравословно и физическо състояние. Търсим грижовни и любящи стопани за нашите сладури и те ще се отблагодарят с цялата обич на света.
Кученцата са от добре гледани в домашни условия родители без наследствени болести или родствнета връзка. Цената на мъжко куче е 200лв., а на женско - 180 лв.Бебоците се обезпаразитяват и ваксинират според възраста им - обезпаразитени са вътрешно и външно и им предстои първа ваксина. Хранят се самостоятелно с висококачествени бебешки гранули.Отглеждат се в домашна обстановка с много любов и внимание.Кученцата ще бъдат давани от 01.02.2017.НЕ изпращам кученца по автобуси, посредници или куриери, приемам само лично предаване на кутрето / на деца с присъствието на родител/.
Снимките са реални заснети на 21.01.2017г прилагам и снимки на родителите.Повече информация може да получите на телефон 0886 913 239
Кой ме следва?
Няма намерени потребители
Кого следвам?
Няма намерени потребители
Моите форуми
Няма намерени форуми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.