От къде да купя малък японски шпиц - легитимни развъдници?

silvia_dbg    преди 137 месеца
2
Някой знае ли от къде мога да си купя женски японски шпиц? Търсих за развъдник, но не намерих...
buch    преди 137 месеца
0
Проферих в Българската Федерация по Кинология ( БРФК ) и не открих развъдник за Японски Шпиц в България. Най - вероятно няма, и ще трябва да потърсите развъдник извън пределите на България от където да вземете кученце.

Lora Yuki Kitsune Kennel    преди 137 месеца
0
Re:  От къде да купя малък японски шпиц - легитимни развъдници?
Здравейте! Казвам се Лора, Пиша ви от Русия. Аз съм на селекционер на породата японски шпиц. Видях вашия въпрос на този сайт. Жалко е, че в България порода японски шпиц малко известна. В нашия развъдник "Yuuki Kitsune" през февруари се родиха кученца от прекрасен чифт японски шпиц.
Отец - Балтийско Line Omamori Kintaro (Млад Шампион на Русия, RKF),
майка - Мицуко White Сакура (Млад Шампион на Русия, Шампион на Русия, RKF)

Моята страница https://www.facebook.com/lora.kyzmina?ref=tn_tnmn
Ако се интересувате от закупуване на кученце японски шпиц свържете се с мен loraoira@mal.ru
Stela Ivanova    преди 137 месеца
0
Здравейте :) Аз близо 15 години имах такова разкошно куче,но остаря и почина....беше донесен от Русия.Той почина преди 5-6 години и от тогава търсим в цялата страна такова куче,но никъде не можем да намерим .Изчетохме какви ли не форуми,ходили сме по изложби разпитвали сме в цялата страна и никъде няма такова куче....Това са едни уникални животни страшно са умни и който е собственик на такова куче трябва да е горд с това :)
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.