Куче хъски откри болния си господар в отдалечено болнично заведение

Редактор    преди 140 месеца
1
Куче хъски откри болния си господар в отдалечено болнично заведение

Любвеобилно Хъски се оказало толкова верен приятел на своя стопанин, че успяло самосиндикално да го открие в болницата на близо 5 километра от дома - без никаква помощ, съобщава ABC News.

7-годишният Зандер се оказал с разбито сърце, след като неговият стопанин Джон Долан влязъл в болница с кожно заболяване.

Толкова разбито всъщност, че кучето решило да открие своя стопанин на всяка цена.

Зандер скимтял тъжно в продължение на дни заради липсата на неговия стопанин, който го спасил преди пет години от сигурна смърт.

В крайна сметка хъскито успяло да се измъкне от своя дом и тичало близо 5 километра, докато достигнало до медицинския център в Ню Йорк "Добрият самарянин".

Достигайки до болницата, кучето застанало пред задните врати на заведението, докато не било забелязано от санитар.

Стопаните на Зандер все още се чудят как е успял да открие Долан, тъй като той никога не бил разхождан в района на болницата.


Източник: inews.bg

iva    преди 125 месеца
0
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.