Живей Активно! и със своето куче 2015

Живей Активно!    преди 104 месеца
0
Приятели,

на 10.10.2015г. (събота) от 10:30 в Южен парк, София ще се проведе вълнуващото събитие " Живей Активно! и със своето куче"

Очакват Ви много забавни и активни игри за Вашия домашен любимец. Елате да се забавляваме отново заедно и да научите много полезни факти за храненето на Вашето куче, заедно с невероятните водещи Лео и Играта!

И тази година ще дадем възможност на всички желаещи да покажат възможностите на своите кучета, като се включат в атрактивните демонстрации и уроци по Dog Frisbee с Асен Аролски. Освен това ще наблюдавате и състезание между треньори на кучета, които ще имат за задача да превърнат арената за демонстрации в забавно място.
За втора поредна година "ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче" ще ни срещне с Фондация "Очи на 4 лапи" – всички желаещи ще могат да се запознаят с представители на фондацията и да научат повече за тяхната дейност в полза на незрящите хора.
Няма коментари
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.