Смешни животни смях вицове

Не можете да се наситите на смешни снимки и видео с четирикраки и не само приятели? Искате да се забавлявате с вицове и забавни неща от света на животните - това е форума :) Това е вашата група! :)
Администратор:
Magic
Автор: Magic | 0 отговора
Последно мнение от Magic на 2013 юли 20
Смешни снимки
Автор: Редактор | 4 отговора
Последно мнение от Редактор на 2013 юли 20
Автор: stormer | 0 отговора
Последно мнение от stormer на 2013 юли 11
Автор: stormer | 10 отговора
Последно мнение от Magic на 2013 юни 26
Автор: Боби Йорданов | 0 отговора
Последно мнение от Боби Йорданов на 2013 апр 06
Автор: Magic | 0 отговора
Последно мнение от Magic на 2013 мар 12
Автор: stormer | 0 отговора
Последно мнение от stormer на 2013 мар 12
Автор: buch | 0 отговора
Последно мнение от buch на 2013 фев 27
Още от форумa
Нови форуми
1 теми
0 теми
Здравейте! Имам кученце на 50 дни лабрадорче. Онзи ден го водих на ветеринар за пръв път и му биха първа ваксина и го обезпаразитиха вътрешно. Освен това ветеринарят ми каза, че е по-добре да го храня с гранули, тъй като го хранех с попари от мляко и хляб, за това от 2 дни се храни с гранули. Вчера нямахме никакви проблеми, ядеше си гранулите, играеше, но и спеше много. Днес сутринта беше енергично, играеше си, но отказваше да яде, но сега изглежда и уморено и отпаднало и много лежи и отново не яде. Освен това ме притеснява и това че има разстройство и изпражненията му нямат форма (като пюре) и имат слуз. Даже имаше и нещо светло червеникаво в слузта (може и кръв да е не знам какво е точно). Обадих се на ветеринаря и той каза да изчакам още, а ако продължава да има разстройство, каза да му се обадя, щял да и даде нещо и да не се притеснявам за слузта. Все пак ми е притеснено и бих искала още мнения. Може би причината е от рязката смяна на храната, или от ваксината и обезпаразитяването, които бяха заедно в един и същи ден, но вчера си ядеше без проблем.
0 теми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.