Форуми
СЛАДКИ КОТКИ
Администратор: veni
2 теми
Това е светът на котките. Тук ще видите котките, техния характер, както и отношението им към вас. Запознайте се с тези малки, големи, палави, кротки и чудесни създания.
Администратор: Венцислав Цеков
2 теми
Никое друго овчарско куче не притежава такава тясна, благородно оформена глава. Изключителни са бадемовите му очи и малките му уши с клепнали напред връхчета. Някога труженик на тежкия труд, чието възнаграждение са били остатъците от трапезата и мишките, колито твърде рано в своята история намира признание сред красивите и богатите и се превръща в символ за престиж. Половин столетие неговото отглеждане се определяше от естетични аспекти. Едва чрез филмовия актьор Ласи неговият характер отново се появи на преден план. Съвременните наследници на Ласи притежават и двете качества – блестяща красота и обаятелна душевност.
1 тема
За тези, които не са безразлични към страданието на животните
Администратор: deniris
1 тема
фен група на породата кучета пинчер всичко за малкия любимец
Администратор: Симона
1 тема
Администратор: Bossilek
1 тема
Клубът е основан през месец януари 1992 г. и се именува Национален клуб Ротвайлер – НКР, Република България, седалище – гр. София. http://nkrbg.com/
Администратор: rusata1
1 тема
На самия край на небосклона има място наречено Мост на Дъгата. Когато животното умира, особено ако то е било много любимо за някой в този живот, то попада на Моста на Дъгата. Там има безкрайни поля и хълмове, по които нашите приятели могат на тичат и да играят всички заедно. Там има изобилие от храна, вода и слънчева светлина и там на нашите любимци им е топло и комфортно. На това място всички болни и стари животни се превръщат в млади и пълни с енергия; имащите травми и осакатявания отново стават здрави и силни. Времето за тях минава неусетно, ако само си спомним за тях в своите мечти и сънища. Животните там са щастливи и доволни от всичко освен едно - всяко от тях си е отишло рано и е оставило в този живот някой много скъп за него човек. Те напускат този свят, но никога не напускат нашите сърца.
Администратор: Staffordshire Bull Terrier
1 тема
Staffordshire Bull Terrier е познато със своя кураж, интелигентност и издръжливост. Това съчетано с привързаността към приятелите му (особено деца), спокойствие и доверие го прави много комплексно куче, което може да се използва за различни цели.
Администратор: Редактор
1 тема
Заедно да помогнем на бездомните животни
Администратор: Кристи Сандева
1 тема
https://www.facebook.com/bezdomnitejivotni?pnref=story Моля всеки, който обича животните да хареса страницата, за да им повагаме заедно. Благодаря :)
Нови форуми
0 теми
Здравейте! Имам кученце на 50 дни лабрадорче. Онзи ден го водих на ветеринар за пръв път и му биха първа ваксина и го обезпаразитиха вътрешно. Освен това ветеринарят ми каза, че е по-добре да го храня с гранули, тъй като го хранех с попари от мляко и хляб, за това от 2 дни се храни с гранули. Вчера нямахме никакви проблеми, ядеше си гранулите, играеше, но и спеше много. Днес сутринта беше енергично, играеше си, но отказваше да яде, но сега изглежда и уморено и отпаднало и много лежи и отново не яде. Освен това ме притеснява и това че има разстройство и изпражненията му нямат форма (като пюре) и имат слуз. Даже имаше и нещо светло червеникаво в слузта (може и кръв да е не знам какво е точно). Обадих се на ветеринаря и той каза да изчакам още, а ако продължава да има разстройство, каза да му се обадя, щял да и даде нещо и да не се притеснявам за слузта. Все пак ми е притеснено и бих искала още мнения. Може би причината е от рязката смяна на храната, или от ваксината и обезпаразитяването, които бяха заедно в един и същи ден, но вчера си ядеше без проблем.
0 теми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.