Продавам преди 2 седмици

Страхотни Кралски Пекинези

250.00лв.

Продавам Страхотно Пухкаво Пекинезче - Женско - Кафяво с малко Беличко на гушката на 8 месеца - родено на 10 Септември 2018 г. !Кученцето е Обезпаразитено и ваксинирано с една ваксина и с международен здравен паспорт ! Снимките са реални както е в момента ! Цената за кученцето е 250 лв. ! Моля не правя доставка и не изпращам по куриер ! Който си хареса и иска да си закупи мъничето моля да заповяда на място да си го вземе !

Продавам и двама мъжкаря пекинези - братчета на 11 месеца - родени на 13 юни 2018 г ! Кучетата са 1 пепеляво и едно бяло- кремаво на цвят ! Съкровищата са обезпаразитени ; ваксинирани с една ваксина - със здравен паспорт ; хранят се с гранули - консерви - все още очакват да намерят нов дом и стопани ! Снимките са реални - Цената за един пухчо е 220 лв. ! Моля не правя доставка и не пращам по куриер ; който си хареса някое от двете кучета и иска да си го закупи моля да дойде на място да види и принцът и неговите родители !

Продавам Уникален Мъжки Кралски Пекинез на 1 година и 4 месеца - роден на 12 януари 2018 г. ! Мъжкарят е цвят кафяв - обезпаразитен е ; ваксиниран - с двувалентна ваксина само и с международен здравен паспорт ! Снимките са реални ! Моля не правя доставка и не пращам по куриер - който си хареса кучето да заповяда на място да си го вземе ! Цената за пекинеза е 220 лв . !

Продавам и Един Прекрасен Мъжки Кралски Пекинез с Шарена Окраска на 1 година и 6 месеца - роден на 8 Ноември 2017 г. ! Кучето е много добро и мило - гальовно животинче - обезпаразитен е ; ваксиниран с двувалентна ваксина и международен здравен паспорт ! Таткото е наш ; а майката не е наша ! Снимките са реални ! ! Моля не правя доставка и не пращам по куриер - който си хареса кучето да заповяда на място да си го вземе ! Цената за пухчото е 220 лв . !

Продавам и 2 Сладки Пухкави Принцеси на 11 месеца - порода Ши - Тцу - Пекинез - много са мили и сладки - но все още не са си намерили нови домове и стопани ! Кукличките са с цвят - / 1 кафяво с бяло и 1 кремаво /.Кученцата са родени на 13 юни 2018 г.- обезпаразитени са ; ваксинирани с двувалентна ваксина - със здравен паспорт и много са игриви! Мама е Ши - Тцу ; а Тати е кралски пекинез ! Цената за кученце е 200 лв. !

Продавам една малка пухкава сладурана - кученце пекинезче женско на 3 месеца и половина - родено на 27 януари 2019 г. - обезпаразитено ; без ваксина - страхотно мъниче ! Снимките са реални и актоални ! Който си хареса кученцето и иска да си го закупи моля да заповяда на място да си го вземе не правя доставка нито пращам по куриер ! Цената за мъничето е 250 лв. ! Сладуранката се намира в близост до град Павел баня !

Изпрати имейл
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.