Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Кучета Продавам
Продавам преди 3 месеца

Тибетски териер момче.

2000.00лв.

Тибетски териер момче.
Тибетски териер момче.
Предлагаме прекрасен представител на породата Тибетски териер. В България тази порода все още не се държи. Станете основател на породата в България. Момчето е ваксинирано и обезпаразитено с европейски паспорт и микрочип.

Тибетският териер е интелигентно, весело и лоялно куче, което обича компанията на своите стопани. Разбира се добре с възпитани деца и други домашни животни. С непознати се държи подозрително, но никога агресивно. Представителите на породата се поддават бързо на обучение, проведено с позитивни техники. Те ще се чувстват добре, ако бъдат отглеждани в апартамент, но трябва редовно да се извеждат на разходка. Козината им не мирише.

Нашите малки сладури са родени и отглеждани в спокойна домашна обстановка в Словакия. За подробна информация разгледайте нашият сайт: www.khyimi.eu
Телефон +421 905 235 377 и e-mail за резервация /и Пна български/: khyimi@khyimi.eu

Изпрати имейл
Тази обява е платена и ще бъде публикувана на 2018 авг 05
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.