Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Кучета Подарявам
Подарявам преди 64 месеца

Подаряват се спешно две Кученца ГОЛДЕН РЕТРИВЪР

Подаряват се спешно две Кученца ГОЛДЕН РЕТРИВЪР
Подаряват се спешно две Кученца ГОЛДЕН РЕТРИВЪР
Подаряват се спешно две Кученца ГОЛДЕН РЕТРИВЪР
Подаряват се 2 кучета, голдън ретривър на 3 години и лабрадор ретривър на почти 1 година - майка и дъщеря. Не мога да ги гледам, защото уча в Пловдив редовно и нямам възможност да ходя често на село. Там няма никой, който да се грижи за тях, само хората на които съм плащала за да ги гледат, но не се оказа добър вариант. Не искам да изтормозвам животните с това че не получават нужното внимание и грижи. В момента са вързани, защото бягат от двора въпреки всичките ми неуспешни опити да запълвам нови дупки и давят кокошките на хората от селото. Предстои им да бъдат кастрирани, защото има вероятност да са забременяли. Не са се разделяли никога до момента. Голямата е живяла за известно време в къща и апартамент и имаше хигиенни навици, бързо се учи, играе с топка, може да я носи без да я пуска, играе с пръчка, при хвърляне я носи, ако не се разсейва с нещо друго. Обича да плува, много лесно се обижда, умна е и социална. Беше научена да тича до колелото с мен на каишка.
Малката не е учена на нищо. От бебе е на село с майка си, не е имала много общуване с хората, не знае как да играе, обикновенно наблюдава майка си и върти опашка през това време. Обича да наблюдава, идва при мен само когато е гладна и когато иска да я галят.
ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА:0878211013
Тази обява е платена и ще бъде публикувана на 2019 яну 17
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.