Zoo City Center
Ветеринарен кабинет, Зоо магазин, Хотел за животни, Акваристика, Салон, Други
Zoo City Center е верига зоомагазини и ветеринарни кабинети. Целият ни екип е добре обучен, така че да може да бъде полезен във всякакви области свързани с домашните любимци. При нас работят четири дипломирани ветеринарни лекари и двама в края на обучението си. Другата част от екипа са хора, с безрезервна любов към животните и богати познания в областта. Ежемесечно посещаваме различни семинари на най-разнообразни теми, така че да бъдем в крак с последните новости около отглеждането на домашните животни и да бъдем максимално полезни на своите клиенти. За нас работата е удоволствие и това личи от начина по който я вършим.
Животните отглеждани в магазина ни са хранени с най-висок клас храни, редовно обезпаразитявани и ваксинирани. Ние се грижим за тяхното здраве и се опитваме да им осигурим най-добрите условия на отглеждане. Всяко от тях е социализирано и със своята лична история. Редовно се радваме на бебета от различни видове, което говори единствено за добре гледани родители и ни кара да се чувстваме горди с бебетата родени при нас.
В магазина ни можете да намерите всичко от което имате нужда - богата гама от храни за всякакви декоративни животни, играчки, легълца,чанти, купички, козметика и тоалетни принадлежности. Къщички и клетки за гризачи и птици, напълно оборудвани аквариуми за рибки и костенурки, терариуми за екзотични животни и още много други неща.
Ветеринарният ни кабинет е зареден с всичко, от което се нуждае вашият питомец - добавки, обезпаразитяващи препарати, лекарства и разбира се квалифицирана медицинска помощ. Ветеринарните ни лекари работят с много любов, загриженост и професионализъм за здравето на всяко животно.
Това сме ние - елате и се уверете сами! Очакваме ви, за да можем заедно да се грижим по-добре за нашите малки приятели!
Скайп:
zcc
Телефон:
0882901985
Няма намерени постове
Кой ме следва?
1
Кого следвам?
Няма намерени потребители
Моите форуми
Няма намерени форуми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.