Денис
Други
Здравейте,
Казвам се Денис Георгиев, и съм ветеринарен техник.
Денис преди 133 месеца
19/12/2012 16:29:14
1
Публикува Морски Костенурки във форум Костенурки
Морски Костенурки
Морски Костенурки
Измежду влечугите типични обитатели на солената водна стихия са някои видове едри МОРСКИ КОСТЕНУРКИ.На първо място по размери е безспорно Кожестата костенурка, която е най-едрата костенурка на нашата планета. Тя е разпространена главно в в тропиците. Намирана е, макар и твърде рядко, в Средиземно и Адриатическо море. Понякога достига дори атлантическото крайбрежие на Европа, а също така бреговете...
Денис преди 133 месеца
13/12/2012 08:06:37
1
Денис преди 133 месеца
26/11/2012 13:34:35
1
Уникално,Невероятно, Страхотно, Великолепно, това ...
Уникално,Невероятно, Страхотно, Великолепно, това ...

Уникално,Невероятно, Страхотно, Великолепно, това са само част от думите, които ще ви дойдат на ум, когато видите тези невероятни творения. Те са съвкупност от невероятният гений на инженери, креативната мисъл на дизайнери, сръчните ръце на майстори, и удивлението което вдъхват.

Това са едни от най - големите, най - ексцентричните и едни от най - смайващите аквариуми.
Германия, В Radisson-Blu-Hotel-Germany се намира един изключителен иновативен проект. 25 метров аквариум в цилиндрична форма, в който се спуска асансьор и посетителите на този невероятен комплекс могат да се насладят на това велико творение.

Другите проекти, които ще видите, са също не по - малко невероятни. Спалня на дъното на огромен аквариум, не е нещо което всеки може да се похвали. Малцина са тези, които имат удоволствието да се насладят на подобен интериор. Преживяването несъмнено е повече от вълнуващо.
Насладете се на удивителните снимки на вече осъществени проекти, които смайват с размери, ексцентричност и неповторимост.
Денис преди 134 месеца
24/11/2012 00:27:01
2
Meet the world's smartest Border Collie: my best friend, Nana! From footstalls, to walking front paw handstands, to running backwards, Nana does it all. All ...
Асен Аролски - преди 134 месеца
ООО Просто ВЕЛИКОЛЕПНО ! ! !
Денис преди 134 месеца
23/11/2012 22:42:02
1
Публикува отговор по темата Въпрос за куче пинчер във форум Всичко за кучето
За сълзенето на очите не е нормално. Най - вероятно са напрашени, но отидете при вашият вет лекар да ви погледне, за да сте наясно какво става с кутрето.А относно ушичките, времето ще покаже, дали ще са клепнали или прави !
Кой ме следва?
Няма намерени потребители
Кого следвам?
Няма намерени потребители
Моите форуми
Няма намерени форуми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.