Ветеринарна клиника НОВА
Ветеринарен кабинет, Зоо магазин, Други
Във ветеринарна клиника НОВА ще намерите висококвалифициран екип от специалисти, ангажиран да предостави най-високо качество на медицински, хирургични и превантивни грижи за Вашия домашен любимец. Превъзходно обслужване, персонално внимание към уникалните тревоги на всеки от нашите клиенти, безопасна и приятна среда за всички. Ветеринарна клиника НОВА се помещава на 500 кв.м, разполага с просторна приемна с рецепция, където клиентите получават информация по всички интересуващи ги въпроси и където са картотекирани всички пациенти на клиниката.

Клиниката разполага и с две отделни чакални - една за кучета и една за котки и екзотични животни. За да намалим стреса и риска от препасиране на заболявания, има отделни кабинети за прегледи на кучета и на котки. За първи път в България, във ветеринарна клиника НОВА има педиатричен център, където в стерилна и приятна обстановка се преглеждат, лекуват и консултират само бебета и млади животни до навършване на 6 месечна възраст.

В педиатричния център стопаните на домашни любимци може да се консултират с професионален учител и да запишат своя любимец в училището за кученца на ветеринарна клиника НОВА. Клиниката разполага още с кабинет за образна диагностика, офталмология и кардиология, предоперационен блок, лабораторен сектор, две операционни зали - една за асептична и очна хирургия и една за мекотъканна, ортопедична и онко- хирургия. Ветеринарна клиника НОВА разполага с най- модерната апаратура в областта на медицината, като апарат за очни операции, операционен микроскоп за офталмологични и неврохирургия, монитори за следене на пациента по време на анестезия, видеоендоскоп, стоматологична машина, ехографски апарат, апарат за кислородно дишане и много други. На територията на ветеринарна клиника НОВА е разположен следоперативен сектор за възстановяване на оперирани животни и такива в критично състояния, сепарирани стационари за кучета, котки и инфекциозно болни животни.

Клиниката разполага с фризьорски салон, зоомагазин и хотелска част. Създавайки среда без стрес и високо ниво на медицински услуги, ние се стремим да ви предложим перфектно обслужване и ви благодарим за привилегията да се грижим за Вашият любимец!
Сайт:
nova-vet.net
Телефон:
08888 700 55
29/07/2013 15:25:26
0
Здравейте, за съжаление няма как да ви данем отговор на този въпрос, тъй като може да бъдат много неща с такава клинична картина. При всички случай трябва поне преглед, кръвни изледвания и ехография. Ако имате желание-заповядайте, нашият екип е на разположение!Приятен ден
03/07/2013 14:45:06
1
Добър ден! Много е вероятно кученцето да е повърнало в резултат от преяждането. Препоръчително е да го храните няколко пъти на ден, но без да превишавате общата дажба за деня. Лакомото изяждане на по-голямо количество може да доведе и до други проблеми. Старайте се да му давате на често и по малко храна.Относно треморът, опитайте се установите кога се случва. Само докато спи ли го наблюдавате?...
02/04/2013 19:32:11
0
Публикува отговор по темата парвовироза във форум Ветеринар въпроси и отговори
Здравейте, пише ви д-р Коджаниколова от Ветеринарна клиника Нова,Може да се направи тест за заболяването 10 дни след като вече няма никакви симптоми и ако теста за антигени е отрицателен, то се пристъпва към ваксинации. Може да сте спокойна след като се направят 3 ваксини и тест за антитела,който да показва висок титър, осигуряващ добър имунитет.
29/01/2013 16:40:28
1
Може да се постави ваксина против Бяс, ако не е поставяна до момента.
02/01/2013 12:04:49
4
Публикува отговор по темата Коя е най-здравословната храна за котки? във форум Котки
Здрвейте,по отношение на храната ние също подкрепя...
Здрвейте,по отношение на храната ние също подкрепяме горното мнение. Може да храните котките си и със суха и с мокра храна. Това, което е от значение е дали котките са кастрирани и от какъв пол са? Имали ли са здравословни проблеми, защото при определени състояния най-подходящата храна за тях е лечебната. Кастрираните котки имат по-бавен метаболизъм и е подходящо за тях да се хранят със сухи...
02/01/2013 11:40:21
3
Публикува отговор по темата Има ли лечение във форум Котки
Здравейте, за да сме полезни бихме искали да получим още информация. На каква възраст е котето? Каква диагноза е поставена при първото инжектиране на анибиотик? Възпаление на крачето не е диагноза. При втората намеса на ветеринарен лекар освен глюкоза взети ли са някакви мерки и за проблема с крака? До колкото рабирам в началото проблема е бил само в едното краче, а сега проблема е цялостен....
27/12/2012 17:17:20
0
Здравейте, пише Ви д-р Коджаниколова,Не мога да отговоря директно на въпроса Ви, тъй каро ми трябва повече информация за кучето. На каква възръст е, на колко години, има ли схващане на някои от крайниците, лесно ли се уморява при разходка и много други... Препоръчвам Ви пълен преглед за установяване на причините за проблема.
17/12/2012 11:16:21
0
Публикува отговор по темата Проблем при уриниране куче във форум Всичко за кучето
Здравейте, пише Ви д-р Коджаниколова,Това което описвате са симптоми на възпаление на пикочополовите пътища. Препоръчвам Ви преглед на кученцето и изследване на урина. При бебетата тези проблеми са сравнително често срещани, особено при ниски температури.
30/11/2012 16:52:38
0
Публикува отговор по темата Търся помощ за моето коте във форум Котки
Здравейте, препоръчваме Ви клиника Албейтар в Русе. Адресът е ул. Люляк 17, тел.: 0894 420 695.Успех :)
27/11/2012 13:37:49
0
Здравейте,Темата за отравяне е изключително обширна, тъй като спешните мерки зависят от вида на погълнатото вещество. За съжаление, често не се знае точно какво е погълнато и в какво количество.Най- честите вещества са: 1. Антикумаринови препарати /отрови за мишки и плъхове/, с бързо или с забавено действие- Тези отрови са изключително опасни, водят до масивни кръвоизливи. Често стопаните не са...
Кой ме следва?
2
Кого следвам?
Няма намерени потребители
Моите форуми
Няма намерени форуми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.