Мартин Велинов преди 78 месеца
23/10/2017 11:41:47
0
ТЪРСИМ СТОПАНИН за чистокръвен БИГЪЛ на 3 месеца и половина - Трицветен ЖЕНСКИ с паспорт, поставени и отразени всички ваксини/висококачествени/, обезпаразитено ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО. Вече отгледано КУЧЕНЦЕ минало през периода на белите, безконтролното пишкане и акане - много кротко, добро и игриво животинче, с изградени навици и дресировка. Кученцето го закупихме от специализиран развъдник само за породата БИГЪЛ, с доказан произход от малко котило само с 4 кученца. Развито е перфектно и си има всички за породата отличителни белези. Продава се с пълен комплект оборудване - две кучешки легла, две купи за хранене от неръждаема стомана, мек нагръдник, каишка, множество играчки и др.
Налага се да се разделим с това прекрасно кученце, поради наложително заминаване в чужбина. Търсим стопанин, които да Я дари с много любов и внимание, и да има достатъчно време да се занимава с това чудесно същество, което ние отгледахме от бебе и научихме на толкова много неща.
Само за отговорни хора със сериозни намерения.
На деца няма да се отговаря и няма да се предаде кучето.
САМО ЛИЧНО ПРЕДАВАНЕ след запознанство с бъдещите стопани.
ЕТО И НЕЩО ЗА ПОРОДАТА: Бигълът е малък размер куче с отлично обоняние и весел нрав. Любвеобилно, приятелски настроено, със спокоен темперамент, лесно за обучаване. Няма специфична телесна миризма. Отлично за отглеждане в домашна обстановка.
Кой ме следва?
Няма намерени потребители
Кого следвам?
Няма намерени потребители
Моите форуми
Няма намерени форуми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.