geriat
Хотел за животни, Развъдник
Гергана Атанасова -собственик и ръководител на развъдника за ротвайлери „Geriat’s Merry Dogs”, който е към НКР(Национален Клуб Ротвайлер) - БРФК(Българска Републиканска Федерация по Кинология) - FCI( Fédération Cynologique Internationale) - IFR(International Federation of Rottweiler friends).

„Geriat’s Merry Dogs”, успоредно с основната дейност се грижи и за Вашите домашни любимци (кучета и котки), когато отсъствате или нямате възможност Вие самите да се погрижите за тях.
Стараем се да осигурим максимално внимание, уют, комфорт и спокойствие на любимците Ви докато отсъствате. Съобразяваме се с режима им, за да правим престоя им при нас по възможност най-близко до това, с което са свикнали.
Предлагаме високо квалифицирано обучение за Вашите любимци (от всички породи и без порода): общо послушание, подготовка за изпити и състезания.

На разположение сме за повече информация и условията.

Телефон:
0896 809667
Няма намерени постове
Кой ме следва?
1
Кого следвам?
Няма намерени потребители
Моите форуми
Няма намерени форуми
Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме „бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.